Davids Gulvfirma

Kontakt

Vi kan kontaktes på nedenstående oplysninger se specifikke åbningstider nedenunder.

Tlf: +45 50 15 15 66
info@dbf-gulvafslibningpriser.dk
CVR:17 89 71 36

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 07.30 – 17.30
Lørdag              kl. 09.00 – 17.00

Søndag lukket

Skal du bruge et professionelt og loyalt gulvfirma til gulvafslibning eller gulvafhøvling er i mere end velkomne til at ringe næsten alle ugens dage. Vi har over 20 års erfaring og med professionelle & erfarne gulvslibere, som har været i faget lige så længe.
Vi er et kvalitetsbevidst gulvfirma, som udfører alle former for opgaver inden for gulvbranchen, vi dækker København og hele Sjælland til de laveste og konkurencedygtige priser.

I vores gulvfirma er vores holdning anderldes. Vores kunder skal ikke betale mere end nødvendigt for gulvafslibning og gulvafhøvling. Vores priser er svære at konkurrere med uden, at det gå ud over kvaliteten. Vi er åbne om vores priser, så der er ingen tvivl om, hvad du får for dine penge. Har du brug for kvalitets udført gulvafslibning el. gulvafhøvling, så er du kommet til det rigtige sted.
DBF gulvfirma er en meget sund gulvservice med et solidt dansk ejerskab, vi har en lang og stolt historie og ikke mindst mange dygtige gulvsliber. Vi er landsdækkende gulvfirma med mange gulvsliber og spredt ud over hele landet.Vores gulvfirmas fundament bygger på, at vi skaber tætte samarbejder, med kunder som, baseret på tillid, faglig ekspertise.

 

Ser dine gulve sårdan ud? Her kan du se før og efter gulvslibning.

Sådan kan dit gulv se ud hvis du foretager en gulvslibning.

kontakt

 

Søgeord; gulvmand, kontakt gulvmand, gulvfirma, gulvafslibning, gulvslibning, afslibning af gulve priser, lokal gulvservice, gulvafhøvling Glostrup, kontakt gulvsliber på 50151566 alle ugens dage, Kontakt David gulvmand HER, billig gulvfirma, trægulve, parketgiulve, plankegulve, lamelgulve, hvid ludbehandling, oliering, lakering priser, pris på gulve, gulvfirma Glostrup, gulvfirma Hvidovre, gulvfirma Køge, gulvfirma Brøndby Strand

Administration