Davids Gulvfirma

Gulvbehandling

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Har dine gulve allerede fået en gulvbehandling, og du vil ændre på dette, så skal du afslibe gulve før, du kan efterbehandle gulve med en anden gulvbehandling.

Som kunden er det svært, at beslutte sig, når vi taler om gulvbehandling. Fleste kunder har en overblik over, hvordan deres gulve skal se ud og ud fra det kan vi hjælpe dem med, at finde den bedste løsning. Det vil ellers være synd, at vælge den forkerte behandling til dine trægulve, for du skal se på dem i mange år. Priser kan svinge meget fra gulvbehandling til gulvbehandling. Årsagen er hvor lang tid det vil tage, hvor mange behandlinger der skal til, og prise af behandlingsprodukter. Jo flere behandlinger du vælger, tage det længere tid og det kan kun bliver dyrere.

Ludbehandling

Med ludbehandling er en fordel da små ridser, skader og skrammer ivil forsvinde efter vask af gulvet. samt. standser træets naturlige gulningsproces og giver ubehandlet træ en lys, jævn, hvidskuret overflade med en synlig struktur men farvetonen vil afhænge af træsorten. Efter vask rejser træet sig simpelthen igen.

Oliebehandling

Gulv olie er særdeles hurtigtørrende og anvendes derfor fortrinsvis af professionelle gulvsliber. Gulv olie bruges de seder hvor der stilles krav om hurtig ibrugtagning af den olierede overflade. og som giver en meget stærk og robust overflade.

Klare mat lak

Bona Traffic 2-komponent vandbaseret toplak er klare lak uden fatve og til anvendelse med ekstremt høje krav til slidstyrke og bestan- dighed mod hælemærker. Anvendes til behandling af træ- og parketgulve der udsættes for meget stærk slidtage.

gulvbehandling

Her får du den bedste Gulvbehandling