Davids Gulvfirma

Gulvafhøvling

Hvor kan Gulvafhøvling udføres ?

Gulvafhøvling kan udføres på bløde massive trægulve som; fyrretræ, plankegulve, bræddegulve. Har du lamel gulve kan du ikke afhøvle gulve, der de er for tynde.

Hvis dit trægulv tidligere er blevet gulvafhøvlet eller er meget nedslidt, så kan du risikere, at slidlaget på dit trægulv ikke længere er tykt nok og du risikerer, at du trænger igennem slidlaget, bæreevnen forringes og gulv i yderste tilfælde flækker, når det belastes. Gulvafhøvling bruges, til at rette op på skævheder, ridser eller fjerne gammel gulvbehandling, som man ikke kan rette op på med en gulvslibning. Har du parket gulve, og selv om de er massive, kan de ikke afhøvles men de skal afslibes der det er hårdttræ. I dag er det meget sjælden at man afhøvler gulve, i 99,9 % tilfælde skal de afslibes. Hvis gulve skal afhøvles, så skal de også afslibes for at rette op på kviernes efterladte fordybninger og dette proces gør det hele lidt dyrere. Mange kunder tror, at man kan udføre gulvafhøvling og derefter efterbehandle gulve, uden efterfulgt gulvslibning men det kan ikke lade sig gøre.

 

Skal mine gulve afhøvles eller afslibes?

Det er meget sjælden at gulve skal afhøvles, i 99,8 % skal de afslibes. Gulvafhøvling foretages alle de steder hvor du ikke kan fjerne gammel gulvbehandling eller hvis gulvene er alt for skæve. De ovennævnte priser er for gulvafslibning og ikke gulvafhøvling. Skal dine gulve afhøvles ud over afslibning skal du regne med en tillæg på kr. 27,- pr. m2.

 

 

 

gulvafhøvling

 

Gulvafhøvling – her ses gulvafhøvling`s maskine fra Bona

 

 

 

Søgeord: Gulvafhøvling, billig gulvafslibning, lokal gulvfirma, priser på afslibning af gulve, efterbehandling, hvid lak, ludbehandling, slibning af trapper, gulvslibning i København, mere om afhøvling