Davids Gulvfirma

Arbejdsbetingelser

 Arbejdsbetingelser for gulvafslibning & gulvafhøvling

Rydning:
Der hvor der skal afslibes/afhøvles skal der være helt ryddet for alle møbler, dvs. køleskab, komfur, tæpper, m.m. Medarbejderen flytter ikke rundt på jeres møbler (kun hvis særlig aftale lavet på forhånd mod ekstra betaling)

Strøm / El :
Der skal være strøm i huset/lejligheden, da vi ellers ikke kan arbejde. pga vores maskiner er elektriske.

Rumtemperatur:
Det er et krav at der 2 dage inden gulvbehandling skal rumtemperatur være på 20+ i de rum hvor der skal afslibes/behandles gulve

Afdækning:
I skal selv sørge for at få afdækket evt. fodpaneler, sokler, mm. da mindre ridser kan forekomme ved en gulvafslibning evt gulvbehandling. Vi hæfter ikke for dette.

Mens vi arbejder:
Vi vil gerne arbejde for os selv på stedet, da vores maskiner er kraftige og har brug for mere strøm og dette vil bl.a forsinke vores arbejde, der kan evt forekomme ukendte fodspor, ekstra støv, maling, m.m og dette vil vi ikke hæfte for

Støv:
Vores gulvsliber støvsuger 98 % af alt støvet. men der kan altså forventes støv på vægge og andre vandrette genstande såsom træværker, vindueskamme, paneler. Ved afslibning af spartelmasse/neveleringsmasse kan der forekomme ekstra støv.

Støj:
Der gøres opmærksom på at vores gulvslibere kan støje en del. år man har med afhøvling af gulve at gøre. (der anbefales at meddele naboer om dette)

Vægge og fodpaneler:
Når man udfører en gulvafslibning man forvente nogle småskader/ridser. Der er altid en risiko for små ridser og olie/lak/lud klatter på paneler, vægge m.m. Der anbefales derfor at man efter gulvslibning maler en sidste gang efter gulvbehandlingen.

Affald:
Efter gulvafhøvling eller gulvafslibning er der en del savsmuld og affald og det ligges i klare sække, desværre er det kunden selv der skal sørge at køre det på genbrugstationen. Vi kan evt. gøre dette såfremt kunden ønsker det men der tages en separat betaling for det.

Gennemslibning:
Ved afslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slidlag og løse parketstave. vi kan desværre ikke påtage sig ansvar for denne form for skader.

Parkering:
Vi gør opmærksom på at hvis der er betaling for parkering af bilen, så vil det komme som tillæg til regningen.
hvis i har gæstekort eller lign, tager vi gerne imod det.

Betaling:
Der er altid kontant afregning efter udført arbejde. Oprettede kunder har dog 30 dages kredit.

 

 

 

 

Høvljerns maskine til afhøvling af gulve

 

arbejdsbetingelser

Hvor varmt skal der være for at opfylde arbejdsbetingelser?

Arbejdsbetingelsers krav er at min 2-4 dage inden gulvbehandling skal rumtemperatur være på over 20 c. Med god isolering nedsætter evnen til at lede varme  hvor det er ønskeligt og tøretid på efterbehandling vil tøre hurtiger og vil give bedre resultat. Det er vigtig at isolere gulvet i stueetagen, når der ikke er kælder under huset, hvis  du vil slippe for “fodkulde” og træk. Du kan spare mange penge på varme regning hvis du laver ordenlig isolering.

Se vores Arbejdsbetingelser ved at klike HER

 

 

Søgeord: arbejdsbetingelser, gulvsliber, gulvslibning, afhøvling, lakering, ludbehandling, oliering af trægulve, arbejdsbetingelser før afslibning af trapper